Sava Re lani prema očekivanjima

Bez autora
Feb 13 2012

Pozavarovalnica Sava, odnosno Sava Re, prošle je godine, prema procjenama, prikupila 139 milijuna eura bruto premija, čime je postigla planirani rezultat koji je prethodno odredila uprava. Sličan rezultat očekuje i ove godine kada će slovensko društvo za reosiguranje prikupiti 141 milijun eura bruto premija i ostvariti ukupno 9,7 milijuna eura čiste dobiti. Grupa Sava Re istovremeno bi, prema očekivanjima, trebala prikupiti 271 milijun eura bruto premija i 2012. godinu zaključiti sa čistom dobiti od 10,6 milijuna eura. U planu za tekuću godinu su i dokapitalizacije zavisnih društava u opsegu od 7,6 milijuna eura.

Sava Re lani prema očekivanjimaPozavarovalnica Sava, odnosno Sava Re, prošle je godine, prema procjenama, prikupila 139 milijuna eura bruto premija, čime je postigla planirani rezultat koji je prethodno odredila uprava.

Sličan rezultat očekuje i ove godine kada će slovensko društvo za reosiguranje prikupiti 141 milijun eura bruto premija i ostvariti ukupno 9,7 milijuna eura čiste dobiti.

Grupa Sava Re istovremeno bi, prema očekivanjima, trebala prikupiti 271 milijun eura bruto premija i 2012. godinu zaključiti sa čistom dobiti od 10,6 milijuna eura. U planu za tekuću godinu su i dokapitalizacije zavisnih društava u opsegu od 7,6 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik